Начало Туризъм Без Фестивал на цацата тази година, вече са ясни датите за 2020-а

Без Фестивал на цацата тази година, вече са ясни датите за 2020-а

“Поради организационни причини и други фактори от местен характер, през 2019 няма да се видим в любимото на всички ни Кранево. С голяма доза неудовлетворение Ви съобщаваме, че през 2019 Фестивал на Цацата няма да се проведе”, съобщават организаторите на фестивала, който през последните години събира хиляди почитатели на дребната риба и хубавата музика в Кранево.

Добрата новина е, че вече се подготвя изданието за следващата година и датите за 2020 вече са ясни.

300 литра рибена чорба раздадоха на Фестивала на цацата в Кранево (снимки)

„Отсега искаме да ви поканим на 12, 13 и 14 юни 2020 на незабравимия Фестивал на Цацата. Очаквайте ни с много нови изненади, по-богата програма и много, много цаца, разбира се”, уверяват организаторите.

40 000 души посетиха Фестивала на цацата в Кранево

Припомняме, че големите звезди на фестивала през 2018 година ляха изпълнителите на хита „Ламбада” от поп групата от Франция „Каома”.

 През трите дни на третото издание на Фестивала на цацата в Кранево той бе посетен от 40 000 души, съобщи тогава за Про Нюз Добрич председателят на Общинския съвет в Балчик Илиян Станоев. По този начин събитието, посветено на най-дребната риба в Черно море, показа, че в Кранево може да се прави туризъм и то качествен.