Начало Лов и риболов Новите мерки за безвъзмездна финансова подкрепа за рибния сектор ще бъдат представени...

Новите мерки за безвъзмездна финансова подкрепа за рибния сектор ще бъдат представени в Добрич

Мерките на Програма за морско дело и рибарство 2014-202 г. за подкрепа на пострадалите от пандемията ще бъдат представени на поредния уебинар, съобщават на ОИЦ – Добрич.

Онлайн събитието ще представи новостите по трите процедури за подкрепа на Програма за морско дело и рибарство 2014-2020 г. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. Чрез тях ще се подкрепят с 100% безвъзмездно финансиране собственици на риболовни кораби и рибари, преработвателни предприятия на продукти от риболов и аквакултури и производители на риба и други водни организми за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Онлайн събитието ще се излъчва на 11 февруари (четвъртък) от 10 часа във фейсбук страницата на Областен информационен център – Добрич, на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch/live/

По време на онлайн срещата ще бъдат представени критериите за допустимост на кандидатите, допустими дейности и разходи, както и редът за подаване на проектни предложения чрез системата ИСУН 2020. Участниците ще имат възможността за да задават своите въпроси и да получат безплатно експертно мнение.

Участието в събитието е безплатно.

За допълнителна информация – тел. 058 602 758, e-mail: oic_dobrich@abv.bg или на https://www.facebook.com/oic.dobrch

снимка: slideplayer.bg