Начало Последни новини Селскостопанското изложение в Добрич ще се проведе от 31 август до 3...

Селскостопанското изложение в Добрич ще се проведе от 31 август до 3 септември

30-ото издание на изложението „Селското стопанство и всичко за него“ ще се проведе в Добрич от 31 август до 3 септември 2022 година, съобщават организаторите от „Добрички панаир“ АД. И тази година агробизнесът ще се събере в сърцето на Добруджа, за да се запознае с новостите в предлагането на едрогабаритна и малогабаритна земеделска техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, семена и посадъчен материал, торове и препарати за растителна защита, гуми и прикачен инвентар.

Селскостопанското изложение ще се състои в Спортен комплекс „Простор“. Тази година има засилен интерес от автомобилния сектор за представяне на леки и леко-товарни автомобили, каза за Про Нюз Добрич изпълнителният директор на „Добрички панаир“ Звезделина Иванова.

Има заявен интерес за участие на компании от Румъния и Украйна. По традиция ще бъде организирана съпътстваща програма, в която лектори от бранша ще споделят добри практики. На изложението ще бъдат връчени награди най-добре представилите се фирми.