Начало Последни новини За първи път на селскостопанския панаир в Добрич ще покажат италианска техника...

За първи път на селскостопанския панаир в Добрич ще покажат италианска техника и висок клас автомобили

45 фирми към момента са подали заявки за участие в 30-ото издание на изложението “Селското стопанство и всичко за него”, съобщиха за Про Нюз Добрич организаторите от Добрички панаир. То ще се проведе в СК „Простор“ в Добрич от 31 август до 3 септември 2022 година.

За първи път на изложението ще се представи италианска фирма, която ще покаже селскостопанска техника и оборудване. Тази година има засилен интерес към автомобилния сектор и за първи път на панаира ще бъдат изложени висок клас автомобили от Ratola България. Компанията е изключителен представител на Ssang Yong Motor Company и ексклузивен дистрибутор на BRABUS. На изложението ще се представи и Булвария Opel.

Юбилейното издание на панаира ще предложи още цялостни решения за отглеждане на животни, едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, семена и посадъчен материал, препарати за растителна защита, гуми, специализирана литература.

В съпътстващата програма се предвижда безплатен семинар по биоземеделие и Но-тил (безоранна) технология, изложба и други събития.

На изложението ще бъдат връчени награди най-добре представилите се фирми.