Начало Последни новини Празничен фермерски пазар на Велики петък в Добрич

Празничен фермерски пазар на Велики петък в Добрич

Фермерското изложение „Вкусът на Добруджа“ ще има своето празнично Великденско издание на 14 април. На Велики петък пазарът очаква своите клиенти – ценители на чистата храна, от 11.00 до 18.00 часа на централната пешеходна алея в Добрич, до читалище „Йордан Йовков“.

Гостите на изложението ще бъдат посрещани от регионални производители, които съхраняват традициите на Добруджа и с радост ще представят плодовете на своя труд. Добричлии ще могат да закупят ръчно приготвени козунаци, пресни сезонни зеленчуци, мед и пчелни продукти, продукти от краве мляко, пъдпъдъчи яйца, семена и ядки, натурални сокове, класически и плодови вина, етерични масла и лавандулови продукти, 100% натурална козметика и занаятчийски изделия от естествени материали.

Всички продукти са изработени с много любов от семействата на производителите.

Организатор на фермерското изложение е фондация „Добруджа – история, традиции, култура“, с подкрепата на Община град Добрич. От фондацията призовават на този голям християнски празник да отдадем нужното внимание на качествената и чиста храна, която ще поднесем на трапезата си, за да посрещнем най-близките и обичани от нас хора.