Начало Последни новини ОИЦ-Добрич ще представи възможностите на ПРСР на Деня на полето

ОИЦ-Добрич ще представи възможностите на ПРСР на Деня на полето

Екипът на Областен информационен център – Добрич, ще вземе участие в инициативата „Ден на полето“, организирана от Добруджанския съюз на зърнопроизводителите. Експертите ОИЦ ще бъдат на разположение на 26 юли (сряда) от 14:00 часа на терена на земеделското събитие на 5-ти километър.

По време на изнесената приемна, ОИЦ-Добрич ще предостави информация за възможностите за финансиране на проектните идеи от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Също така всички посетители ще се запознаят с дейностите и услугите на центъра, чиято цел е да информира потенциалните бенефициенти за политиките на ЕС и относно финансирането с европейски средства в България. На информационния щанд на разположение на участниците и посетителите ще бъдат информационни и рекламни материали. Посещението на изнесената приемна на ОИЦ-Добрич е напълно безплатно.

Второто издание на „Ден на полето“ ще се проведе на 5-ти километър от Добрич, от 25 до 27 юли 2023 г., в часовете от 14.00 до 22.00 часа. На изложението ще се представят производители и вносители на техника, семена, торове и препарати за растителна защита. Ще се проведат полеви демонстрации на селскостопанска техника, тематични семинари и срещи, а за децата е предвидено забавна програма.