Начало Последни новини 190 фирми се представят на откритото днес изложение БАТА АГРО

190 фирми се представят на откритото днес изложение БАТА АГРО

190 фирми върху повече от 35 хиляди кв.м. нетна изложбена площ ще участват в Шестнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО. То ще се проведе от днес до 17 май на Летище Стара Загора.

Традиционно участници в изложението са официалните вносители на световноизвестните брандове за земеделска техника, както и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, семена, торове и препарати, резервни части, инструменти и други. Освен това бизнеса си ще представят и фирми за консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други.

Десетки са и чуждестранните фирми-изложители в БАТА АГРО, като сред тях е и Полската агенция за инвестиции, която участва с колективен щанд на производители на агротехника от Полша.

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство. Изложението се организира от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.